ÁGI ÉS PETIZIBULIJA

Na ez most igazán hosszú lesz.  Nem tudom visszafogni magam. Ági és Peti igazán kitettek magukért.
Döljetek hátra, ja még ne…..készítsetek be valami jó kis zenét. Meg popcorn-t. Én a pisztáciára esküszök :) 
Ha megvan, akkor hátradölhettek, mert ez hosszú lesz. Sok kép és kevés szöveg. Na jó, lehet, hogy azért pár sort írni fogok :)

Writer’s Villa. Nagyon szuper hely. Szerelem volt első látásra, amikor az első helyszínbejárásra elkísértük az Ágiékat.
Bár, amikor mondták, hogy itt kb 80 ember fog bulizni, kicsit skeptikus lettem, pláne, miután megláttam, hogy hol szeretnének 
bulizni a házon belül. A hab a tortán pedig az volt, amikor kiderült, hogy itt még elő zenekar is lesz. 


“ Oké…Ti tudjátok, de szerintem ez a hely kicsi lesz ”


Rengetek mindent elképzeltek, hogy mi, hogy lesz. A dekor elemeknél, pl hogy legyen kicsit olyan Gatsby-s, szóval az arany szín domináljon, de közben a Peti imádja a képregényket, így számára egyértelmű volt, hogy a szuperhősök is szerepet fognak kapni. És utána jött még egy kis Star Wars, egy csipetnyi Jurassic Park, Red Hot Chilli Pepperel aláfestve :)
Szóval….elsőre nekem borzasztóan káosznak tűnt minden, de idővel, szép lassan letisztultak a dolgok és túlzás nélkül mondhatom, hogy elérte a tökéletes formáját. Mindenből egy kicsit. Tökéletes balanszban.
Persze ez idő alatt teltek-múltak a hónapok és egyszercsak elérkezett a nagynap.
Megérkeztem reggel a Villába, ahol Ági és Peti már 600 wattos mosollyal várt :D 
Nulla stress rajtuk. De tényleg. Peti lightosan borozgatot, Ági még a dekorossal ( aki csúcs szuper volt egyébként :) ) egyeztette az utolsó simításokat, majd belecsaptunk a közepébe. És tulajdonképpen innen már minden ment magától. És tényleg ment. Innen átadom a képeknek a szerepet, de azért még vissza fogok térni a bulihelyre…..

….és meg is érkeztünk a bulihoz……

Szóval én azt gondoltam, hogy kicsi lesz a hely.  És tévedtem. A zenekar is befért és valami brutál jó hangulatot csináltak.

Igazi házibuli volt. Tudjtok, mint az amerikai tini filmekben, ahol megjelenik valami zenekar a gimis, vagy középiskolás buliba és mindenki megőrül. Itt is ezt történt. 

Csak ez jobb volt, mert tánc is volt folyamatosan és úgy rugták ki a ház oldalát :) Egészen hajnalig. 

Using Format