ERDŐBÉNYE FALU SZÉLE

Erdőbénye falu széle….ahol senkit nem zavarnak. Ez azért volt fontos, mert Dóri és Marci az esküvőjükön igencsak kitettek magukért. Ami a buli részét illeti. Na jó, nem csak a buli része volt őrületes. De kicsit előre szaladtam.Kezdjük az elején:) Erdőbénye 

Fotóriporterként közel 10 éve járom folyamatosan az országot és rengeteg helyen megfordúltam már, de valahogy Erdőbénye kimaradt. Pedig Tokaj-hegyalján is jártam már jó párszor. Dórinak és Marcinak köszönhetően most már ezt is bepótoltam :) Érdekesség még, hogy a település a Mulató-hegy köré épült :) Véletlen ? Nem hiszem. Ez is csak azt mutatja, hogy ezen a borvidéken, már a Rákócziak is rendesen ropták a mulatóst :) Na de ennyit a földrajz és történelem óráról :) 

Dóri és Marci  tökéletes helyszínt választottak a nagy napra. 

Végtelen nyugalom, csodás panoráma. És tulajdonképpen ez a végtelen nyugalom egész nap jelen volt mindenkinél. Nem igazán stresszelt senki, semmin :) Egyszerűen csak hagyták, hogy elkapja őket a Flow :) 

Ezek után nem nehéz kitalálni, hogy a kreatív fotózás sem okozott túl nagy nehézséget egyikünknek sem:) És a szertartás is, úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Majd miután a nap eltűnt a hegyek mögött Dóri és Marci bedurrantották a bulit. Itt úgy érzeztem, hogy a Mulató-hegy ott ragadt szellemei megszálltak mindenkit, mert én még ilyen bulit nem láttam:) Elképesztő örület kezdődött és egy percre sem volt megállás.

Mindenki igencsak kitett magáért. Egész nap :) Óriási hangulat és elképesztő társaság. Olyannyira, hogy ha jól emlékszem, akkor valamikor reggel, fél hét fele lett vége a bulinak.Tényleg le a kalappal Dóri és Marci előtt :) 

Using Format