SZERTARTÁS EGY KIS LAKATLAN SZIGETEN

Engedjétek meg, hogy bemutassam azt az esküvőt, amely számomra a tavalyi év egyik legnagyobb élménye volt - nem utolsósorban a helyszín, a Mosoni-Dunán lévő kis, lakatlan sziget miatt. Hogy pontosan hol van ez a hely, azt nem árulhatom el .
De azt igen, hogy Ildi és Endre tényleg megtalálták a nyugalom szigetét.
Én alapból nagyon szeretem a természetet és a természet közelségét. Hiszem és érzem ( és ezzel biztos nem vagyok egyedül ), hogy az ember ilyenkor tényleg maga mögött hagyhatja a rohanó külvilágot, és terápiás jelleggel hat az elvonulás.

Amikor megérkeztem a helyszínre, és körülnéztem, rögtön éreztem, hogy igen, ez egy szuper nap lesz. Tulajdonképpen nem is egy esküvő fogadott, hanem egy laza, kibontakozásban lévő piknikezés és kempingezés, ahol a gyerekek a folyóban fürödtek, a felnőttek pedig segítettek az előkészületekben éppen ott, ahol tudtak. Volt, aki sátrat állított, volt, aki a dekoráció készítésből vette ki a részét, más pedig csónakot díszített, ugyanis a szigetet, amely a szertartás helyszínéül szolgált, csak csónakkal lehetett megközelíteni. Volt olyan sportos apuka, aki beúszott a szigetig.

A nap fénypontja számomra a kis szigeten rendezett szertartás volt. Ildiék nagyon kreatívan használták ki a helyszínt, és a barátok segítségének köszönhetően letisztult, a természetbe simuló dekorációt hoztak össze.
Nem mindennapi élmény volt itt fotózni. Arról nem is beszélve, hogy a fények is ideálisak voltak!

Using Format