NAGYKOVÁCSI, NAGY-SZÉNÁS ÉS EGY KISRA A CÉLIG.

Nagykovácsi. Nagy-Szénás. Teljes kikapcs és szabadság. A látványról nem is beszélve. Hanna és Tomi esküvője igen rövid volt, de annál inkább élményben gazdag :)

Rövidsége abban rejlett, hogy mindössze egy szertartás volt a Teleki-Tisza-kastélyban Nagykovácsiban és egy kreatív fotózás a Nagy-Szénáson. Ha nem jártatok még erre és szerettek túrázni, akkor bátran ajánlom. A látvány lenyűgöző.

Na de térjünk is vissza Hannához és Tomihoz.

Amikor ilyen terepre megyek a párokkal, mindig javaslom, hogy kényelmes cipő legyen, mert könnyebb az adott terepre feljutni. Hanna is hozott magával, de az valahogy a kastélyban maradt. Az igazat megvallva talán azért is, mert kicsit csúszásban voltunk.

El is indultunk a kis túránkra, Hannán félig ilyen magassarkú cipő és erre való tekintettel abban maradtunk, hogy nem megyünk ki teljesen a hegy tetőre, hanem félúton megcsináljuk a képeket. A távolságokkal tisztában voltunk, mert a kreatív fotózás előtt, kb 1 hónappal már kinéztük a helyszíneket.

Majd képek pipa félúton és indultunk is vissza a kocsihoz, 

Amikor hirtelen minden megváltozott :)

A Hanna azt mondta, hogy ő menni akar. És ha már itt vagyunk félúton, akkor menjünk és egyébként is nem olyan vészes a cipője, szóval irány a tető.

Imádom az ilyen párokat. 

A tetőre felérve csodás látvány fogadott minket. Be kell vallanom, hogy nem volt nehéz dolgom. A képek pedig jöttek maguktól.

Nem is szaporítom tovább a karaktereket. Jöjjön a kis képes beszámoló :)


Using Format