TRASH THE DRESS AZ ERDŐ MÉLYÉN

Több éve dolgozok fotóriporterként és túlzás nélkül mondhatom, hogy sok mindent láttam már. De amikor Korinna és Bálint Trash the Dress fotózásán voltam, bevallom igencsak meglepődtem, hogy mennyire bevállalósak !

Kezdjük a történetet a  legelején. Tavaly találkoztam először a Korinnával. Már akkor mondta, hogy valami különleges dolgot szeretnének és úgy gondolják, hogy az lenne a legjobb, ha a kreatív fotózás egy teljesen másik nap lenne, mint az esküvő. Nagyon szeretem az ilyen ötleteket. Nem kell rohanni, van időnk kivárni a jó fényeket és mindenki sokkal nyugodtabb és felszabadultabb. Pláne, ha az adott helyszín az erdő mélyén van. Annyira a nógrádi erdő mélyén, hogy rajtunk kivül senki sincs ott.

Szombaton végigkövettem a nagy napot, majd mindenki szusszant egy nagyot és hétfőn, délután  belevetettünk magunkat a nógrádi erdő mélyébe. Természetesen helyismeret volt, ugyanis az esküvőszervezés ideje alatt én is kimentem terepszemlét tartani. Pár óra leforgása alatt, végigjártunk minden lehetséges helyszínt, ahol a kreatív fotózás szóba jöhet és mindent részletesen megbeszéltünk. 

És ekkor tudtam meg, hogy a Trash the Dress fotózáson tulajdonképpen a sárban fognak dagonyázni. 

Természetes, hogy ezek után már  én is kíváncsian vártam ezt a hétfői napot. Persze, mielőtt belevetettünk volna magunkat a sárba a kreatív fotózás első felében tiszta munkát végeztünk :) így születtek olyan képek is, ahol még nem vágtuk haza a ruhákat.

Az első helyszín, amit még a helyszínbejáráson néztük nagyon száraznak bizonyult a fotózás napján. Így kerestünk egy másikat, amit hamar meg is találtunk. Akkora volt a sár, hogy az elején még a terepjáróval is elakadtunk. Ezek után már minden adott volt. Bálint és Korinna bepattantak egy kis quadba, majd párszor végigszántották a sártengert. Eztuán pedig…nem is írok többet, mert a képek magukért beszélnek.

Sokakban felmerülhet a kérdés a képek láttán, hogy mi lett a mennyasszonyi ruha sorsa. Az esküvő napján egy gyönyörű bérelt ruha volt, amit a kreatív fotózás napján is használtunk. De csak a fotózás első felében. A trash the dress fotózásra Korinna szerzett egy másik ruhát, amit nem sajnáltunk és Bálint is farmert és gumicsizmát húzott.

Szeretem a természetet és annak közelségét. Azt hiszem, hogy ennél közelebb nem is kerülhettünk volna a nógrádi természethez.


Using Format